BILLETTSLIPP ONSDAG KL 12.00!

BILLETTSLIPP ONSDAG KL 12.00!

Foreløpig er David Guetta, A$AP Rocky, Armin van Buuren, Sigrid, Salvatore Ganacci, Astrid S og Chris Holsten sluppet til neste års Palmesus. Og det kommer MANGE flere artistslipp!

Vi har også sluppet overnatting, både Palmesus Hotels og Palmesus Camp. Og vi har sluppet en sneak peak på hvordan neste sommers spektakulære venue blir. Nå slipper vi det viktigste av alt – billettene til Palmesus 2022. De kan kjøpes hos Ticketmaster fra og med onsdag 7.12 (i morgen!) kl 12.00, eller én time før om du har installert appen vår.

Begrenset antall billetter

Det kommer til å slippes færre billetter enn normalt til Palmesus da svært mange har valgt å beholde billettene de har kjøpt til de to siste sommerene. Vi anbefaler derfor sterkt å laste ned appen eller sitte klar på Ticketmaster når de siste legges ut.

Ønsker du booke overnatting under Palmesus?

Dette gjør du også på Ticketmaster fra i morgen kl 12.00. Vi legger ut plasser både på våre Palmesus Hotels og på vår splitter nye Palmesus Camp – alle i gåavstand til Bystranda og Palmesus!

Full garanti

Skulle Palmesus 2022 bli flyttet eller kansellert har du full garanti for at du kan velge mellom å få pengene igjen eller beholde billetten din.