FÅ BILLETTER IGJEN!

FÅ BILLETTER IGJEN!

Sikre deg billetter til tidenes villeste strandfest - Palmesus 2022! Med artister som David Guetta, A$AP Rocky, Armin van Buuren, Sigrid, Salvatore Ganacci, Astrid S og Chris Holsten. Og det kommer MANGE flere artistslipp!

Vi har også sluppet overnatting, både Palmesus Hotels og Palmesus Camp. Og vi har sluppet en sneak peak på hvordan neste sommers spektakulære venue blir. Nå slipper vi det viktigste av alt – billettene til Palmesus 2022. De kan kjøpes hos Ticketmaster.

Begrenset antall billetter

Vi slipper langt færre billetter enn normalt til Palmesus 2022 da svært mange har valgt å beholde billettene de har kjøpt til de to siste somrene. Vi anbefaler derfor sterkt å kjøpe billetter snarest mulig om du ønsker å oppleve tidenes beste strandfest.

Ønsker du booke overnatting under Palmesus?

Vi har lagt ut ledige overnattingstilbud både på våre Palmesus Hotels og på vår splitter nye Palmesus Camp – alle i gåavstand til Bystranda og Palmesus hos Ticketmaster! De aller fleste rommene og teltene er allerede solgt, så vær rask om du ønsker å bo i umiddelbar nærhet til der det skjer for en fornuftig pris.

Full garanti

Skulle Palmesus 2022 bli flyttet eller kansellert har du full garanti for at du kan velge mellom å få pengene igjen eller beholde billetten din.

Svartebørs og svindel

På grunn av høy etterspørsel opplever vi dessverre hvert år at noen blir svindlet av folk som selger falske reservasjoner og billetter. Vær oppmerksom på at det kun er billetter solgt via Ticketmaster eller Palmesus som er ekte.

No items found.