A$AP ROCKY KLAR FOR PALMESUS

A$AP ROCKY KLAR FOR PALMESUS

Den amerikanske superstjernen A$AP Rocky er bekreftet til Palmesus på Bystranda i Kristiansand, 1.-2. juli 2022. Rapperen og multitalentet vil med dette gjøre sin første opptreden på Skandinavias største strandfest og den eneste i Norge i 2022.

A$AP Rocky (31), født Rakim Athelaston Mayers i trange kår i Harlem, New York, er en av de største stjernene på den globale raphimmelen og er viden kjent som artist, produsent, innovatør, modell, skuespiller og kreatør. Rocky har også en meget kjent kjæreste, Rihanna, hans livs kjærlighet i følge ham selv. Fra trange kår og en barndom og ungdomstid preget av dop, dødsfall og fengsel i nærmeste familie, har A$AP Rocky mot alle odds oppnådd enestående suksess.

Siden mixtape-debuten i 2011 har Lord Flacko (som han også er kjent som) vært på en eneste stor triumfferd. I 2013 kom det kritikerroste studioalbumet «Live. Love. A$AP» som debuterte på førsteplass på Billboard 200 med massive hits som «F**kin Problems» ft. Drake, 2 Chainz og Kendrick Lamar, «Wild For The Night» ft. Skrillex og Birdy Nam Nam.

Med oppfølgeren «At. Long. Last. A$AP» fra 2015 gjentok han bedriften med debut på førsteplass på den prestisjetunge hitlisten. Albumet inneholdt en rekke hits og features fra varierte artister som Rod Stewart, Kanye West og Lil Wayne, til M.I.A., Future, Miguel og Mark Ronson.

Ved siden av et hav av singler og ulike øvrige musikalske prosjekter, bl.a. «One Track Mind» med Thirty Seconds to Mars, «Cocky» med 21 Savage og Gucci Mane, droppet A$AP Rocky sitt tredje studioalbum «TESTING» i 2018. Også dette albumet debuterte høyt oppe på listene og ble det tredje albumet på rad med topp-fem plassering på Billboard 200.

Nok en gang leverte A$AP Rocky et briljant album og låter som «A$AP Forever REMIX» ft. Moby, T.I. og Kid Cudi, «Fukk Sleep» ft. FKA Twigs, «Praise The Lord (Da Shine)» ft. Skepta var alle soleklare høydepunkt som gjorde at «TESTING» akselererte A$AP Rockys karriere videre, før han gjennom singelen «Babushka Boi» i august 2019 manifesterte posisjonen sin som en av de mest spennende og mest innflytelsesrike artistene i den urbane sjangeren.

A$AP Rocky har opplevd suksess også utenfor musikken. I 2016 prydet amerikaneren forsiden av Forbes Magazine i forbindelse med den prestisjetunge kåringen 30 under 30, der A$AP Rocky ble hyllet som banebrytende motemogul og kreatør (Rocky har designet kolleksjoner for GUESS, Raf Simons og J.W. Anderson, vært modell for DKNY og Dior).

A$AP Rocky har ved siden av det ovennevnte musikalske kollektivet «A$AP Mob» også et kreativt byrå ved navn «AWGE», som satser bredt innenfor produksjon av musikkvideoer, management av stylister og kuratering av kolleksjoner. I tillegg har A$AP Rocky vært skuespiller i Zoolander 2, Dope og All Rise. Det er med andre ord en vaskeekte superstjerne som nå er klar for Palmesus, og festgeneral Leif Fosselie er storfornøyd med signeringen:

«Vi har hatt en rekke store verdensstjerner på Palmesus, men det skal mye til å få det større enn A$AP Rocky. Mannen er blant de største ikonene som finnes og har preget både hitlister og hele den urbane sjangeren i mange år nå, og vi gleder oss stort til å se ham på stranda til sommeren.»

I tillegg til A$AP Rocky er David Guetta, Armin van Buuren, Sigrid, Astrid S, Salvatore Ganacci og Chris Holsten foreløpig sluppet til Palmesus 2022. Mange flere artistslipp kommer.

No items found.