Arif klar for Palmesus

Helt siden han stormet inn og vant NRK Urørt-finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med på den musikalske stjernehimmelen. Hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom for alvor til overflaten via spellemannvinnende «High End/Asfalt» i 2015. Den kritikerroste skiva er spekket med hits som «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey», og introduserte for alvor Arif til et bredt spekter av fans.

I 2017 kom oppfølgerskiva «Meg og Deg Mot Alle», et musikalsk verk influert av rapperens liv som veksler mellom det følsomme og melankolske. Men det var ikke bare følelsesspekteret som ble utlevert - Arif klarte nemlig på mesterlig vis å utvikle et sound som bød på både dansbar elektronika og basstunge beats; alt lekent wrappet til perfeksjon gjennom naken, lyrisk utlevering.


Denne ærligheten har utvilsomt vært en uvurderlig ingrediens i Arifs fremvekst som artist - en karrieremessig boost sandwichet mellom singelsuksesser som «BBB» ft. Unge Ferrari (også fra 2017) og andre sertifiserte monsterhits som «jeg bruker ikke kondom» og «jeg er lei meg» fra EPn «MARS» ((Karpe, Arif og Unge Ferrari) i 2018.


Etter noen år med listetoppende suksess har Arif manifistert seg som en av landets fremste entertainere. Fra Norges største scener har Arif trollbundet et bredt publikum og en stadig voksende fanskare, og hans vanvittige repertoar har skapt bølger av inntrykk - senest på Palmesus Classics i oktober der Arif tolket Kanye Wests «Flashing Lights» og Drakes «Hotline Bling» sammen med et live band og 35 musikere fra Kristiansand symfoniorkester.

Vi skulle gjerne ha vist deg klipp fra Palmesus Classics og Arifs majestetiske leveranse, men dessverre lykkes vi ikke i få få filmtillatelse. I mellomtiden kan du sjekke aftermovien fra Palmesus Classics her:

Kanskje det var det var den endelige beslutningen ble tatt om å booke Arif til årets Palmesus? Uansett er vi sikre på at det blir allsang, massedans og NM i god stemning når Arif går på main stage nede i vannkanten på Bystranda til sommeren.