BLI MED I  
PALMESUS CREW

Crew 2023 åpner snart!
Har du spørsmål? Send mail til crew@palmesus.com

LIVET SOM CREW


HVA FÅR DU AV OSS?
- Innblikk i Palmesus fra innsiden!
-  Tidenes fellesskap og nye venner.
-  Palmesus T-skjorte.
-  Relevant jobberfaringer.
-  Gratis lunsj! 
- God opplæring før og under gjennomføring.

HVA FÅR VI AV DEG?
-  Du stiller opplagt, forberedt og tilregnelig på jobb.
-  Du møter opp minst 15 min før vakten din begynner.
-  Kler deg etter arbeidsområdet og værmelding. Husk gode arbeidssko (sandalene blir hjemme)
-  Kom positiv, høflig og klar for arbeid. Husk, du er ansiktet utad og representerer oss alle!
-   At du er nysgjerrig og lærevillig.
-  At du har forstått retningslinjene i arbeidskontrakten.

CREWHÅNDBOKEN 

Få med deg praktisk informasjon ved å laste ned og lese vår Crewhåndbok

SØKNADSSKJEMA


Palmesus er avhengig av deg for å skape fantastiske opplevelser for sitt publikum. Har du lyst til å bidra og oppleve strandfesten på innsiden?

Snart åpner vi for søknader.

For dugnad, søk her: 
crew@palmesus.com

Bar

Hvis man liker høyt tempo, festglade folk og å jobbe i team, er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å selge drikke, rydde, vaske, ivareta logistikk og passe på at gjestene har det bra. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Det eneste vi du trenger er godt humør og god arbeidskapasitet.

Miljø

Et av Palmesus viktigste oppgaver! Her har du muligheten til å få frem Palmesus fra sin beste side og samtidig få festen tett på kroppen. Oppgavene består i å holde område ryddig og rent, sikre at avfallstasjoner ikke fylles opp og fylle på med dorull / såpe på toalettområdet vårt. Man trenger ikke bekymre seg for tømming toalettene – vi har egne folk som tar seg av dem.
Viktigst er at du har et øye og motivasjon til å får frem Palmesus som den perlen den er.

Innsjekk-/båndpåsetting

Jobb med innsjekk håndterer man utlevering av festbånd for sponsorer, presse og gjester. Arbeidssted er ved akkreditering og båndpåsetting. Her forventes det atman er pålitelig, nøyaktig og serviceinnstilt. Man får grundig opplæring, men fint om man kan håndtere systemer og bevare roen under stress. Det er også mulig at man kan få kortvarige arbeidsoppgaver andre steder på strandfesten.

Transport

Vi har behov for sjåfører før, under og etter Palmesus. Her laster, kjører og leverer man utstyr rundt om på området.
Vi har et stort behov for personer med Sertifikat for store kjøretøy og Truck.

NB! Sertifikat må fremvises ved første arbeidsvakt. Man må MINIMUM velge 2 vaktskift på Transport.

Delta

Delta er for deg som føler du kan gjøre alt og liker variasjon. Vi plukker ut få utvalgte som får jobbe i små grupper hvorpå man skal bidra på alle områder som trenger et ekstra push.
Her får man et godt innblikk i hele produksjonen av Palmesus.
Man bør være god til å ta imot beskjeder, omstille seg og ta en utfordring på strak arm!

Trivsel og sikkerhet

Trivselsvakter er sikkerhetens forlengede arm!
Du skal sørge for at ingen er overstadig beruset, at de har riktig billett, at man ikke har med seg ulovlige gjenstander inn på området. Man kan få i oppgave å stå vakt på viktige stasjoner, eller streife rundt på stranden og sørge for at gjestene koser seg! Dere er de første de gjesten møter når de ankommer området, så her ønsker vi positive og fokuserte folk! Man får grundig gjennomgang av sikkerhetsrutinene før vakten begynner.

Scenerigg

Som scenerigger skal du være med å bygge opp årets scene. Her bør man også være i sterk og fysisk form til å hjelpe med tunge løft og rigging. Her er det ekstra viktig at man tar imot instrukser fra arbeidsleder, grunnet sikkerhet på scenen.

NB! Det anbefales ikke å søke om man har fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc. Man må MINIMUM jobbe 2 vaktskift på Scenerigg.

Rigg

Teamet som jobber med rigg er med på å klargjøre Palmesusområdet for fest! Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til tunge løft, bygging og rigging.

NB! Det anbefales ikke å søke om man har fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc. Man må MINIMUM jobbe 2 vaktskift på rigg.

Solskinnspatruljen

De som er med i Solskinnspatruljen sørger for at alle de som jobber på stranden har det bra! Her vil man spre godt humør, men også dele ut snacks og drikke til de som jobber. Vi jobber i et team som triller rundt på området med musikk og glede. Man kan i perioder bli satt til andre småoppgaver rundt på området.

Catering

I cateringteamet jobber man med å dele ut mat til alle som arbeider på området. Utover det å levere ut mat, så må man sørge for å rydde rundt cateringsområdet, fylle på mat og sørge for at det alltid er mat tilgjengelig. Her kommer slitne og flinke PalmeCrewere, så servering med et godt humør er absolutt ønskelig!

Backstage - opprigg

Her skal man hjelpe til å rigge og klargjøre backstageavdelingen. Her må man være fysisk sterk, for her skal man bære sofaer, stoler, lamper og diverse ting som trengs på avdelingen. Man får tydelige instrukser av arbeidsleder, her er det ønskelig med effektivitet og godt humør!

NB! Det anbefales ikke å søke om man ha fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc.

Dekor og skiltproduksjon

Her fikser vi skilt og dekor til palmesusområdet. Vi henger opp diverse ting og sørger for at området ser fantastisk ut ved åpning, og underveis av arrangementet. Er du kreativ, har estetisk sans og nevenyttig så kan dette være det perfekte område for deg!

Hotellcrew

Her hjelper man til på de ulike palmesushotellene. Man sørger for å dele ut goodiebags til rom, og hjelpe til med innsjekk av de flotte palmesusgjestene. Her gjelder det å være serviceinnstilt og sørge for at første møte med hotellet blir hyggelig.

Båndpåsetting

Inne i Aquarama veksler Palmesus sine gjester billett til Bånd. Her trenger vi blide og hyggelige verter som kan fikse dette.

Camp

Vårt nyeste tilskudd til Palmesusfamilien er «Campen». Her skal våre gjester bo på verdens kuleste camp, med andre ord «Glamping»! Av bemanning trenger vi miljøarbeidere, resepsjonister, riggere og trivselsvakter. Her søker du seg hovedsaklig til «campen», så tar vi kontakt for å sette deg opp på ønsket arbeidsplass.

Medic

"Som frivillig hos Medic er man der det skjer til en hver tid. Mange publikummere, ansatte, frivillige og andre kan få behov for hjelp fra oss, enten med skade, sykdom, behov for noen å snakke med eller liknende.Medic bistår og behandler over 250 personer i løpet av de to dagene Palmesus gjennomføres; på sykestua vår, ved scenen, og på patrulje ute på området. Vi skal også ha døgnkontinuerlig
beredskap på Palmesus Camp.

Vi søker flere forskjellige typer frivillige. Du har gjerne helse- eller førstehjelpsbakgrunn, eller er  student innen et helsefag. Om du ikke har noe erfaring innen de nevnte områdene men er  interessert i å hjelpe mennesker og er en selvstendig voksen som ikke er redd for å ta i et tak, må du gjerne også søke.»

Søker du som gruppe og ønsker å jobbe dugnad? 

Send søknad her