Frivillig

Søknadsskjema er åpent.
Har du spørsmål? Send mail til crew@palmesus.com

Slik er livet som frivillig


HVA FÅR DU AV OSS?
-  Være med på å skape Palmesus fra innsiden!-  Gratis inngang under Palmesus. (Bestemt ut fra hvor mange vakter man jobber)-  Tidenes festivalopplevelse-  Den ettertraktede Palmesus T-skjorten-  Venner for livet -  Være en del av Palmesuscrew-  Relevant jobberfaringer-  Mat og drikke under arbeidsdagen-  Crewfesten Mandagen ETTER Palmesus

HVA FORVENTER VI AV DEG? -  At du stiller edru på jobb-  At du møter opp minst 30min før vakten din begynner-  Kler deg etter arbeidsområdet og værmelding-  At du har gode sko på deg (flipflops og høye hæler er ikke arbeidssko)-  At du er positiv, høflig og klar for arbeid-  At du har fylt 18år innen Palmesus har begynt-  At du ikke sluntrer unna på jobb og følger instrukser fra arbeidsleder-  At du har lest og følger retningslinjene i frivilligkontrakten

Crewhåndbok

Få med deg praktisk informasjon ved å laste ned og lese vår Crewhåndbok

Søknadsskjema


Palmesus er avhengig av sine frivillige for å skape fantastiske opplevelser for sitt publikum. Har du lyst til å bidra og oppleve strandfesten på innsiden?

Klikk her for søknadsskjema.

Bar

Hvis man liker høyt tempo, festglade folk og å jobbe i team, er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å selge drikke, rydde, vaske, fylle lager og passe på at ingen blir overstadig beruset. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Det eneste vi ønsker er godt humør og effektivitet.

Miljø

Vi ønsker et større fokus på miljø! Er du en miljøforkjemper? Eller bare gira på å rydde? Bli med i miljøteamet! Oppgavene består i å plukke søppel, fylle på søppelposer og doruller. Generelt bidra til at Palmesus og bystranden fremstår som den perlen den er.

Man trenger ikke bekymre seg for tømming toalettene – vi har egne folk som tar seg av dem.

Akkrediteringscrew

I akkrediteringsavdelingen håndterer man utlevering av adgangsbånd til sponsorer, presse og gjester. Arbeidssted er inne på Hotell Scandic. Man jobber under klare instrukser og rutiner som det er viktig at man følger. Her er det viktig at man er nøyaktig, bestemt og serviceinnstilt. Man får grundig opplæring, men fint om man kan håndtere en datamaskin. Det er også mulig at man kan få kortvarige arbeidsoppgaver andre steder på strandfesten.

Transport

Vi har behov for sjåfører før, under og etter Palmesus. Her laster, kjører og leverer man utstyr rundt om på området. Vi har et stort behov for personer med Sertifikat for store kjøretøy og Truck.

NB! Sertifikat må fremvises ved første arbeidsvakt. Man må MINIMUM velge 2 vaktskift på Transport.

Deltacrew

Deltacrew er Palmesus sine eminente problemløsere! Deltacrew skal være de få utvalgte og være som et tettvevd teppe som smyger seg rundt hele festivalområdet.

Her blir man satt til ulike arbeidsoppgaver gjennom dagen, hvor enn man trenger rask hjelp. Her får man et godt innblikk i hele produksjonen av Palmesus, fra bar, til rigg, til trivselsvakt. Man bør være god til å ta imot beskjeder, samt ta en utfordring på strak arm!

Deltacrew kan skryte med at de i 2019 ble kåret til årets avdeling! <3

Trivselsvakt

Trivselsvakter har flere viktige oppgaver! Hovedsakelig er dette å sørge for at ingen er overstadig beruset, at de har riktig billett, at man ikke har med seg ulovlige gjenstander inn på området, stå vakt ved innganger, men først og fremst sørge for at gjestene koser seg! Dere er de første de gjesten møter når de ankommer området, så her ønsker vi positive og fokuserte folk! Man får grundig gjennomgang av sikkerhetsrutinene før vakten begynner.

Scenerigg

Som scenerigger skal du være med å bygge opp årets scene. Her bør man også være i sterk og fysisk form til å hjelpe med tunge løft og rigging. Her er det ekstra viktig at man tar imot instrukser fra arbeidsleder, grunnet sikkerhet på scenen.

NB! Det anbefales ikke å søke om man har fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc. Man må MINIMUM jobbe 2 vaktskift på Scenerigg.

Rigg

Teamet som jobber med rigg er med på å klargjøre Palmesusområdet for fest! Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til tunge løft, bygging og rigging.

NB! Det anbefales ikke å søke om man har fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc. Man må MINIMUM jobbe 2 vaktskift på rigg.

Solskinnspatruljen

De som er med i Solskinnspatruljen sørger for at alle de som jobber på stranden har det bra! Her vil man spre godt humør, men også dele ut snacks og drikke til de som jobber. Vi jobber i et team som triller rundt på området med musikk og glede. Man kan i perioder bli satt til andre småoppgaver rundt på området.

Catering

I cateringteamet jobber man med å dele ut mat til alle som arbeider på området. Utover det å levere ut mat, så må man sørge for å rydde rundt cateringsområdet, fylle på mat og sørge for at det alltid er mat tilgjengelig. Her kommer slitne og flinke PalmeCrewere, så servering med et godt humør er absolutt ønskelig!

Backstage - opprigg

Her skal man hjelpe til å rigge og klargjøre backstageavdelingen. Her må man være fysisk sterk, for her skal man bære sofaer, stoler, lamper og diverse ting som trengs på avdelingen. Man får tydelige instrukser av arbeidsleder, her er det ønskelig med effektivitet og godt humør!

NB! Det anbefales ikke å søke om man ha fysiske utfordringer som vond rygg, skader etc.

Dekor og skiltproduksjon

Her fikser vi skilt og dekor til palmesusområdet. Vi henger opp diverse ting og sørger for at området ser fantastisk ut ved åpning, og underveis av arrangementet. Er du kreativ, har estetisk sans og nevenyttig så kan dette være det perfekte område for deg!

Hotellcrew

Her hjelper man til på de ulike palmesushotellene. Man sørger for å dele ut goodiebags til rom, og hjelpe til med innsjekk av de flotte palmesusgjestene. Her gjelder det å være serviceinnstilt og sørge for at første møte med hotellet blir hyggelig.

Båndpåsetting

Inne i Aquarama veksler Palmesus sine gjester billett til Bånd. Her trenger vi blide og hyggelige verter som kan fikse dette.

Camp

Vårt nyeste tilskudd til Palmesusfamilien er «Campen». Her skal våre gjester bo på verdens kuleste camp, med andre ord «Glamping»! Av bemanning trenger vi miljøarbeidere, resepsjonister, riggere og trivselsvakter. Her søker du seg hovedsaklig til «campen», så tar vi kontakt for å sette deg opp på ønsket arbeidsplass.

Medic

"Som frivillig hos Medic er man der det skjer til en hver tid. Mange publikummere, ansatte, frivillige og andre kan få behov for hjelp fra oss, enten med skade, sykdom, behov for noen å snakke med eller liknende.Medic bistår og behandler over 250 personer i løpet av de to dagene Palmesus gjennomføres; på sykestua vår, ved scenen, og på patrulje ute på området. Vi skal også ha døgnkontinuerlig
beredskap på Palmesus Camp.

Vi søker flere forskjellige typer frivillige. Du har gjerne helse- eller førstehjelpsbakgrunn, eller er  student innen et helsefag. Om du ikke har noe erfaring innen de nevnte områdene men er  interessert i å hjelpe mennesker og er en selvstendig voksen som ikke er redd for å ta i et tak, må du gjerne også søke.»

Dette er viktig å tenke på som frivillig:

Søknadsskjema er åpent

Send søknad her