Verdens beste sommerjobb?

Palmesus 2022 ble en brak suksess, i 2023 feirer vi 15 år og da skal vi sprenge alle grenser. Dette vil vi gjøre sammen med deg! Søk nå!

Kvalifikasjoner

 • 18 år eller eldre.
 • Lokal tilhørighet til Kr.sand.
 • Førerkort er en fordel, men ikke et krav.  
 • Ren vandel.
 • Stor arbeidskapasitet og arbeidsglede.  
 • Evnen til å se helheten og hjelpe andre når det trengs.
 • Bidrar til et godt arbeidsmiljø.  

Hva vi tilbyr:

 • Nettverksbygging og venner for livet.
 • Noe arbeidstøy, tilpasset område og rolle.  
 • Innsikt i et av Norges mest spennende og største arrangementer.  
 • En arbeidsplass med gode kollegaer og mulighet til å få større ansvar.  
 • Lønn etter avtale.  
 • Forsikring når du jobber.  
 • God lunsjordning.
 • Lange og varierte dager.
Palmesus er en av Norges største kulturarrangementer som tiltrekker seg tusenvis av festglade mennesker fra hele landet. Festivalen har etablert seg som den mest ettertraktede strandfesten i Skandinavia og har en ledene posisjon innenfor EDM i Norge. Og i år feirer Palmesus 15 år, noe som betyr at vi har store planer for sommerens begivenheter.

HVA VI SER ETTER

Vi ser etter positive og lærevillige mennesker som har lyst til å gjøre om ærverdige Bystranda til en spektakulær strandfest. Vi ser etter deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med et av Norges mest spennende arrangementer innenfor underholdningsbransjen. Din motivasjon går på å være en del av noe større og det er oppgavene som driver deg, ikke lønnen. Som en del av oss blir du ansiktet utad for våre gjester og du vil være en stor del av grunnen til at gjestene våre får den beste opplevelsen.

HVA KAN DU FORVENTE

Palmesus skal være morsomt sted hvor du gleder deg til å komme på jobb, hver dag. Stillingene vi lyser ut i Palmesus er noen av de viktigste rollene for festen som vi trenger kontinuitet rundt.

Igjennom lange dager med høyt tempo får du en annerledes erfaring og er med på å skape noe helt unikt på kort tid. Du trives med fysisk arbeid, og har en service innstilling som vil gi våre gjester deres beste opplevelse – noen gang. Jobben du legger ned vil være en del av noe større og du kommer til å se at den jobben du gjør gir resultater.

Oppgavene kommer til å innebære ledelse og ansvar som krever blant annet gode med-menneskelige egenskaper, spesielt i perioder hvor tempoet er ekstra høyt. Samtidig ønsker vi å gi ansatte i Palmesus høy grad av frihet, ansvar og selvstendighet. Å bygge Skandinavias største strandfest betyr at ingen oppgaver er for små, ingen oppgaver er for store.

Så om du er en person som ønsker å oppleve organisasjonen på innsiden, og ønsker å bidra til å skape en unik og minneverdig opplevelse for tusenvis av mennesker, så er Palmesus Crew for deg! Søk sommerjobb nå og bli en del av denne fantastiske opplevelsen!

REGISTRERINGSSKJEMA TIL DUGNAD

Takk for din søknad! Vi kontakter deg innen kort tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

CREW områder

Administrasjon

Egenskaper:

Service

Selvstendig

Høyt tempo

En administrativt ansatt under Palmesus vil ha ansvar for å håndtere og koordinere de administrative aspektene av festivalen, som økonomistyring, regnskapsføring, dokumentering, oppdatering av festivalens nettside og øvrige kommunikasjonskanaler.

Drift og vedlikehold

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Vi setter på over 100 000 bånd i løpet av én uke. Her får du muligheten ti lå være det første ansiktet til spente deltakere.

Innsjekk og drift

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Vi setter på over 100 000 bånd i løpet av én uke. Her får du muligheten ti lå være det første ansiktet til spente deltakere.

Lager og logistikk

Egenskaper:

Selvstendig

Strukturert

Fysisk tungt

Du vil få ansvaret for å sørge for at festivalområdet er godt forsynt med utstyr og forsyninger fra vårt lager, og at alt går så smidig som mulig under festivalen. Fordel om du har truckfører bevis, men ikke et krav.

Scene og transport

Egenskaper:

Fysisk tungt

Selvstendig

Strukturert

Som scenerigger skal du være med å bygge opp årets scene. Her bør man også være i sterk og fysisk form til å hjelpe med tunge løft og rigging. Her er det ekstra viktig at man tar imot instrukser fra arbeidsleder, grunnet sikkerhet på scenen.

CREWHÅNDBOKEN 

Få med deg praktisk informasjon ved å laste ned og lese vår Crewhåndbok