Topic

Med sin nåværende singel "Breaking Me" ft. A7S setter han helt nye standarder i sjangeren, som han beskriver som «melankolsk dansemusikk». I sommer tar han med seg sine melakonske tunes til Bystranden og skal lage strandfest. Han blir å finne på Cupra Stage som én av sju internasjonale artister denne sommeren.

Den tysk/kroatiske musikeren Topic startet sin karriere som produsent for ulike artister og ga deretter ut "Light ItUp", som sparket ting i gang i slutten av 2014. Sporet ble umiddelbart lagt merke til og hans debutalbum "Miles" kom inn på tyske så vel som de østerrikske topp-listene.

Hans  singel "Home (feat. Nico Santos)" nådde raskt platina i Tyskland og dobbel platina i Australia. Fulgt opp av "Find You" som inneholdt den nederlandske kunstneren Jake Reese, "Break My Habits" og "Perfect" - et samarbeid med Ally Brooke, globalt anerkjent som en viktig del av den multi-prisvinnende popakten Fifth Harmony. Han ble nominert til MTV Europe Music Awards 2016 og Teen Choice Awards 2018. Topic & Nico Santos brakte den vellykkede unionen tilbake til liveti 2020 med sporet "Like I Love You", som også er omtalt på Santos'nye Album. Til slutt har vi som kjent Breaking Me, sangen som tok raskt gull i Australia, Belgia, Brasil, Canada, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, New Zealand, Portugal og Storbritannia; platina i Irland, Nederland og Polen, dobbel platina i Sveits, mange nasjonale og internasjonale topplaseringer, for eksempel Global Top 10.