After Beach

Oliver Heldens

Innimellom kommer du over en sjelden banebryter som den unge nederlandske stjernen Oliver Heldens, som skiller seg ut fra mengden med sin egen særegne lyd. En ekte superstjerne med flere no. 1 hits og over 2 milliarder streams - han er i fortroppen til den nye generasjonen av house-stjerner.

Olivers karriere har vært en virvelvind av overveldende suksess helt siden hans breakout hit 'Gecko' ble tatt til førsteplass på hitlistene i Storbritannia med en vokal fra Becky Hill. Heldens satt rekord i å raskest nå platinum salgsstatus. Et samarbeid med Tiesto og remikser for Calvin Harris, Coldplay, Justin Timberlake &SZA, Katy Perry, The Chainsmokers, Charlie Puth, Chic og Disclosure fulgte, foruten en mengde populære originale produksjoner som utgjorde over 2 milliarder streams globalt!

Oliver Heldens er en av de mest produktive og vellykkede DJ-ene og produsentene i verden, men han er også en resolutt perfeksjonist. Å jobbe utrettelig i studioet sitt for å lage nye lyder og retninger ved alle tilgjengelige muligheter - det er denne holdningen til innovasjon som gjorde at han lansere sitt spektakulære HI-LO-sideprosjekt, som skyver hans intrikate og fremtidsrettede produksjonsestetikk til nye grenser. Det ærverdige alter egoet har gjort det mulig for ham å presentere en mer edgy side av produksjonsferdighetene sine, ta notater fra undergrunnen og legemliggjøre lyden på sin unike måte.

Etter mer enn 25 utgivelser under begge hans høyt anerkjente aliaser i 2020, ble Oliver kåret til den mest solgte artisten på Beatport i 2020, den mest støttede artisten på 1001tracklists, landet i DJ Mag Top 10 for tredje år på rad, mens han forble i de 450 mest strømmede artistene i verden på Spotify.  Hans residencyer på Hï, Pacha & Ushuaia Ibiza samt Marquee Las Vegas i tillegg til hans billing som en headliner på festivaler over hele kloden, inkludert Coachella, Glastonbury, EDC, Lollapalooza, Tomorrowland og Ultra fortsetter å plassere ham i episenteret til den globale DJ-kretsen og lar han spre sin eklektiske, høyoktan lyd til millioner av klubbgjengere gjennom hele året!