After Beach / Cupra Stage

Nervo

Fra låtskrivere til artister, og superfans til superstjerner – elektronisk dansemusikks første søstre – Mim og Liv fra NERVO – har iscenesatt en mirakuløs stigning på den internasjonale scenen, rett fra gropen.

Denne duoen er tidenes topprangerte kvinnelige DJ-er i verden. Etterspurt og elsket over hele kloden, Fra glitrende strendene i Ibiza, til studioet deres i deres hjem-borte-fra-hjembyer i London og LA, til ruvende main-stages på største festivalene i verden, inkludert Tomorrowland, Lollapalooza, Creamfields, Balaton Sound, EDC, Electric Zoo, ULTRA og mange flere. I år kommer de til Bystranda og skal spille på vår splitter nye CUPRA STAGE! 

Cupra Stage er ment å skape elektisk klubbstemning og da passer det perfekt å få på noen som har levert på på det høyeste nivået på klubbscenen, inkludert de nye Las Vegas mega-klubber Omnia, Hakkasan, og Wet Republic. De har skrevet og produsert hits for Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki, Armin Van Buuren, og Miley Cyrus... for å nevne noen. De har og vunnet flere priser, deriblant Grammy Award for å skrive 'When Love Takes Over' for David Guetta og Kelly Rowland  

Med deres smittsomme energi, fryktløse personlige stil tar de med seg en dyp kjærlighet og forståelse for musikken.

Gled deg til å bli servert nostalgiske hits, bængers som "In Your Arms", "Anywhere You Go", "LOCO", "Like Air", "Make It Last", "Champagne" og "Lost In You" med noen av de største artistene i dansemusikk i dag, inkludert Timmy Trumpet, Quintino, Danny Avila, DVBBS, Chief Keef og Wolfpack.