MACKLEMORE

Anmeldelsene fra da Macklemore gjestet Bystranda i 2019 satte en presedens på at han måtte vi få tilbake så fort det lot seg gjøre. Til sommeren skal han igjen sette fyr på crowden med sine mange hits og sitt spektakulære sceneshow. Dette kommer til å bli en for historiebøkene, så bare gjør deg klar for allsang, tårer og jubel når Macklemore går på Main Stage 1.juli!

Med sin siste singel «Next Year» (ft. Windser) er han igjen på vei med en nye plate som slippes i løpet av 2022. Singelen er produsert av Ryan Lewis, og dette er den første sangen de to har laget sammen på over fem år. Sammen står de bak albumet The Heist (2012) som ble kritikerrost for sin stil og særegenhet og har levert dobbel platina-hits i blant annet Thrift Shop og Can't Hold Us (ft. Ray Dalton).

Den multi-platina- og GRAMMY-prisbelønte rapperen Macklemore har gjort historie som uavhengig artist med en kombinasjon av kommersiell suksess, kritisk anerkjennelse oginternasjonal appell.  'GEMINI', Macklemores første solo innsats på 12 år, ble utgitt i 2017 og debuterte som #2på  Billboard Top 200-listen  og #1 på listene for Rap, R&B/Hip-Hop ogIndependent Albums.  'GEMINI' inkluderer tre Platinum-sertifiserte singler,"Glorious" (med Skylar Grey), "Good Old Days" (med Kesha)og "Marmalade" (med Lil Yachty).

 'GEMINI' følger to utgivelser medprodusent Ryan Lewis: det multi-GRAMMY prisbelønte og multi-platinum albumet, 'TheHeist' (som ga to #1 singler, Diamond-sertifiserte "Thrift Shop" og multi-platinum"Can't Hold Us") og 2016 release "This Unruly Mess I've Made" , som varden  Platinum-sertifiserte singelen"Downtown".

Samlet har Macklemores musikkvideoer blitt sett over 3 milliarder ganger, og han er en av bare to rappere som har en Diamond-sertifisert singel ("Thrift Shop").

Nylig har Seattle-rapperen spilt på internasjonale platina-hits "Summer Days", sammen med Martin Garrix og Patrick Stump, og "These Days" med Rudimental, Jess Glynne og DanCaplen.  

Macklemore er bosatt i Seattle og  har alltid trodd på å bruke plattformen sin, ressursene og de kreative aktivitetene sine for å påvirke rasemessige og sosiale rettferdighets spørsmål. Macklemore er med grunnlegger av The Residency, et hiphop- og ungdoms utviklingsprogram som har blitt en av de fremste mulighetene for unge håpefulle kunstnere i regionen.Macklemore trekker på sine personlige kamper med narkotika og alkohol, og  har konsekvent brukt sin kunst og plattform for å øke bevisstheten rundt spørsmål om avhengighet og utvinning.  I 2016 ble  han omtalt i enMTV-spesial med president Obama om opioidepidemien i Amerika og var den første ikke-administrasjons representanten som noen gang deltok i presidentens ukentlige tale.

 

Om du trodde dette tok opp all tid for han så tar du feil. I 2021 lanserte Macklemore BogeyBoys, et golf- og livsstilsklærmerke som har fått rask fart og gjort bølger i golf- og moteverdenen. I september 2021 lanserte Macklemore Bogey Boys Flagship sammen med Goose Magees Vintage Mall på Capitol Hill i Seattle. I tillegg er han medeier i SeattleSounders, fra Major League Soccer. Han sitter for tiden i styret for MusiCares, TheResidency og The Underground Museum i LA.

Vi blir euforiske av tanken på at han fredag 1. juli står på main stage hos Palmesus og være med på denne ville strandfesten!