After Beach

Lars Vaular

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med Rett opp og ned, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen Helt om natten, helt om dagen samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transcenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på sin singelen Kroppsspråk. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland. Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp og singelen To minutter, etterfulgt av singel Våken og albumet Flere steder alltid. 

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!» 

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en.