Cupra Stage

Julian Jordan

Hans råd til ambisiøse produsenter og DJs er enkelt: vær deg selv. «Prøv alltid å lage musikken du vil lage, og bryr deg ikke for mye om hva andre sier om musikken din. Hvis det er noe du er stolt av, er det det eneste som betyr noe, fordi du skapte det». Disse kloke ordene har tjent ham veldig bra, og gitt den oppadgående trenden de siste årene, kan mye forventes fra Julian Jordan når han står på Cupra Stage for oss i 2022.

Julian Jordans raske reise til EDM stjernehimmelen har ikke latt seg ubemerket hen. Det er ingen overraskelse gitt den friske kvaliteten på hans produksjon, som alltid overrasker og gleder. Fremfor å bruke utslitte mainstram-formler eller hoppe etter den siste trenden, baner han i stedet sin egen vei med innovative rytmer, atypiske riff og oppfinnsom produksjon av en typisk Julian Jordan høyenergi lyd.

Med fotavtrykk i en rekke plateselskaper som SpinninRecords, DOORN records og Revealed Recordings, er han nå en del av STMPD RCRDS-familienog offisielt signert til Martin Garrix's plateselskap.

Han har vist stort mangfold med sine utgivelser, somdekker peak-time anthems og elektronisk pop, men også hardtslåendeklubbspor.  Han ga ut Glitch, alleredehans tredje kontrakt med Martin Garrix. I 2019 kom hardtslående låter som'Bassline' og 'Next Level', en perfekt skildring av hvordan Julian mestrethåndverket med å produsere banebrytende bangers. 'To The Wire' og 'Love YouBetter' bekrefter at det ikke er noen grenser for hans teknikker ogkreativitet. Hans brede musikalske spektrum, endeløse innovasjoner og drivkraftfor å perfeksjonere ferdighetene hans har definitivt definert 2019 som en storsuksess med blant annet nominasjon for beste DJ på Nederlandske MTV EMAs ogvære  ummer én på Beatports elektrohus iflere måneder.

 

Det siste året har han gjort alt, fra å være på tour med Tiësto og Calvin Harris, til å holde en månedlig residency på Las Vegas prestisjetunge Omnia. Dette har gjort at han absolutt tjent sin status som enettertraktet DJ, verden over. Julians engasjement for energiske og bane brytendeshow har gjort ham til en fast på verdensledende festivaler som Tomorrowland, Creamfields og Ultra Miami, Lollapalooza og mange flere. Mens han fremførtetotalt 11 show under Amsterdam Dance Event 2019, var han nok en gang vert for sin egen "Julian Jordan & friends night", hvor Martin Garrix og Don Diablo med ham på scenen.

 

Med på sin reise ga han ut sin egen YouTube-serie'It's Julian Jordan' for å gi fansen et glimt av sitt daglige liv. Seks episoder med eksklusive opptak bak kulissene, og integrerer betrakteren som en del av Julian Jordan-følget. De vellykkede prosjektene, med utgivelser som 'Oh Lord' ft. Daijo, 'Without You','Badboy' og 'Boss' som alle sikret nummer 1-plassen på Beatports topp 100Electro House, satte han definitivt tonen for 2020 og tok sin karakteristiske lyd til et annet nivå. 2021 startet like lovende med 'Big Bad Bass','The Box'og 'Let me be the one',  som allerede hadde 1 mill streams etter bare 5 dager(!!!). Men så visste vi ikke hva han hadde i vente for oss resten av året, da han da ble den første EDM-artisten som noen gang fikk godkjenning fra den legendariske åttitallets gruppe "Tearsfor Fears" for å remikse klassikeren "Shout". Så å runde ut året med stil med en av de viktigste utgivelsene av 2021 'Diamonds' sammen medMartin Garrix og Tinie Tempah.