After Beach

Imanbek

DJ-en og produsenten Imanbeks futuristiske dansepop-låter er lyse og krokfylte mens de utforsker mørke lyriske temaer. Artisten fikk enorm oppmerksomhet med sin remiks av SAINt JHNs «Roses» fra 2019, som ble en enorm viral hit, solgte til sertifisert platina i over et dusin land og har flere milliarder streams. Siden da har produsenten gitt ut flere samarbeid med flere artister, inkludert David Guetta, Usher, Marshmello, Tory Lanez og Rita Ora (Bang EP fra 2021).

Imanbek Zeikenov ble født i Aksu i Kasakhstan i 2000, og begynte å spille gitar da han var åtte år gammel. Han begynte å produsere elektronisk dansemusikk i 2017, og var alt annet enn kjent før han remikset Den Guyanese-amerikanske rapperen SAINt JHNs single «Roses» fra 2016. Offisielt utgitt tre år etter den opprinnelige versjonen av sangen eksploderte Imanbeks klubbvennlige remiks i popularitet, delvis på grunn av eksponering gjennom TikTok, hvor den mottok over fire milliarder avspillinger i løpet av en enkelt måned (april 2020). Mannen toppet listene i flere land, inkludert Australia, Canada og Storbritannia, og nådde nummer fire på Billboard 200, og fikk til slutt en Grammy-nominasjon for beste remiksede innspilling. En annen remiks av sporet dukket opp, med et gjestevers av J Balvin.

Imanbek har siden fortsatt å gi ut materiale i en produktiv hastighet, inkludert solosingelen "Dope" (på Spinnin' Records-avtrykk Dharma Worldwide) og samarbeid med Tory Lanez ("Blackout"), Afrojack og Gia Koka ("Hey Baby"), samt Marshmello og Usher ("Too Much"). I 2021 samarbeidet Imanbek med Rita Ora på en EP med tittelen Bang. Hovedsingelen «Big», hadde i tillegg rapperen Gunna og EDM-megastjernen David Guetta som også kommer til Palmesus 2022.