Cupra Stage

Gianluca Vacchi

Entreprenøren: En internasjonal stjerne på sosiale medier, DJ, produsent: Gianluca Vacchi. Dette er en mann som lager gull av det han legger hendene på. Denne Playboyen på sosiale medier gjorde ham til en stjerne, med en karisma folk naturlig blir naturlig trukket til.

Som arving til et stort emballasje- og prosess selskap, Gianlucas hedonistiske, morsomme antikviteter har gjort ham til en stor stjerne på sosiale medier de siste årene, med over 22 millioner Instagram-følgere limt til skjermen for å følge hans liv.

Han begynte å jobbe i familie bransjen som 25-åring, og etter 20 år med å utmerke seg i virksomheten, bestemte han seg for å gjøre en endring.

«Som45-åring skjønte jeg at verden ikke hadde noe å gi meg lenger. Jeg er ikke interessert i å samle inn penger i det hele tatt lenger, jeg er bare interessert i hva som beveger nysgjerrigheten min».

Det varda moroa begynte. Enten han utfører en danserutine til et av favorittlåtene sine, deler øyeblikk med kjendisvennene sine, ser skarp ut i sine flamboyante antrekk eller utfører outlandish prestasjoner på en utrolig samling av motorsykler, er det aldri et kjedelig øyeblikk i livet hans.  

Hans positive, morsomme holdning har gjort ham til en stor kraft på sosiale medier, og hans jakt på hans lidenskaper betyr at musikk var en uunngåelig vei for ham å følge. Spesielt etter å ha blitt invitert til å spille inn den enorme musikkvideoen for den massive hiten "Mi Gente"av sine gode venner J Balvin og Willy William. I samarbeid med Spinnin' Records brakte han den mektige «Trump-It» og «Viento».

Med utgivelser som har slått 50 millioner streams og liveshows fra Dubai, til Las Vegas og Amsterdam har han befestet seg som en av de globale DJene og et "must see" for årets Palmesus 2022. Du får han servert på Cupra Stage og vi kan ikke vente på å få med oss hva sykt han har å vise frem.