AFTER BEACH

ERIC PRYDZ

Selveste Eric Prydz headliner fredag 30. juni på After Beach

I over 20 år har Eric Prydz vært synonymt med ulastelig produsert og unikt klingende elektronisk musikk. Den Platina-selgende artisten er ansvarlig for noen av de største progressive house-låtene, for ikke å nevne noen av de mest teknisk imponerende live-showene til noen turnerende artist - HOLO/EPIC

Prydz har headlinet noen av verdens mest populære arenaer, Madison Square Garden til Brixton Academy & Alexandra Palace, tjent flere Grammy-nominasjoner, vært vertskap for et pågående radioprogram for Beats1 og toppet hitlistene med sine alter-egoer Pryda og Cirez D. Det er hans dedikasjon til håndverket som produsent og DJ som etterlater ham i den svært misunnelsesverdige og enestående posisjonen som appellere til både dansemusikkens undergrunnskjennere og det store publikumet generelt.

Pryda er Prydz’ mest kjente alias, en lyd som er kopiert av utallige artisert i dansemusikken. Lytt til diskografiene til enhver aktuell elektronisk musikksuksess, og du kan høre Prydas innflytelse – "Pryda-lyden", som består av ulastelig lagdelte melodier og harmonier, er nå nesten en undersjanger for seg selv.

Cirez D tilbyr et annet perspektiv, en sterk kontrast til de rike melodiene til Pryda, dens avkledde techno mørk, rå og designet for illevarslende lokaler og lange, sene sett. Det er et bevisst fokuspunkt for Prydz, som liker å spille i disse miljøene, og Cirez D, som hans andre alias, tilbyr ham friheten til å lage og gi ut platene han ønsker å spille, uten å være begrenset av forventninger.