After Beach

Dillon Francis

Mangfoldet i katalogen hans har alltid vært en styrke – hans hit gled deg en DJ og underholder som er blant de største produsentene. Med hits som «Get Low» (ft. DJ Snake) som ble spilt til platina og «Coming Over» med Kygo (ft. James Hersey) spilt til gull i tillegg til at den toppet Billboard Dance Club Songs-listen over et år. Nå er han klar for Palmesus After Beach, dette er et show vi virkelig anbefaler deg å få med deg.

Det siste tiåret har Dillon Francis gått fra en stjerne-produsent, til å bryte ut med en rekke monsterhits innenfor dance, spilt de største festivaler og show over hele verden. Mellom slagene av å lage morsomme musikkvideoer, designe sin egen kleslinje og skrive et surrealistisk animert TV-show, har han selvfølgelig fortsatt produksjon for noen av de største artistene verden har å by på.

Hans rastløshet har skapt for utenomjordisk, overveldende musikk og overbevisende kunst uansett hvilket medium han jobber i. Det er alltid nye verdener å utforske. Siden han ble fremtredende i den fargerike moombahton scenen tidlig på 2010-tallet, har Francis laget mye musikk, både i samarbeid og på egen hånd. Han har laget hodespinnende dansemusikk, brash rap-spor og breezy reggaeton,selv om alle hans beste øyeblikk slører sammen alle disse verdenene og mer. Endel av moroa med å lytte til Francis' musikk har blitt at du aldri vet nøyaktig hva du kommer til å få.