AFTER BEACH

DEADMAU5

Deadmau5 er et globalt ikon. Han er en av verdens mest respekterte produsenter av elektronisk musikk i moderne tid og en legendarisk DJ med hele 6 Grammy-nominasjoner og millioner av følgere verden over. Med Deadmau5´s berømte «live performance» skaper han en unik musikkopplevelse og et spektakulært show du aldri vil glemme. Dette er en dag alle bør markere i kalenderen sin.

Deadmau5 sin berømte hjelm med store museører har blitt en så gjenkjennelig silhuett at de i enkelte kretser forbindes mer med han enn Disney´s noe mer familievennlige mus. Denne berømtheten er et paradoks ettersom Joel Thomas Zimmerman (som han egentlig heter) startet å bruke masken nettopp fordi han ikke ønsket å bli gjenkjent.

Også innenfor spillverdenen er Deadmau5 en superstjerne. Både som en meget god spiller selv, men også gjennom gigantiske digitale konserter, som avatar i flere spill, som grunder av spillselskapet PIXELNYK og som sjef for HD streamingplattformen StreamVoodoo.

Det er ingen bransjehemmelighet at Deadmau5 er ekstremt selektiv med sine opptredener og vi er virkelig stolte av å ha klart å fått han til å komme til Kristiansand og Palmesus til sommeren.