Foodgasm på Palmesus

Takket være et enestående ensemble av leverandører, anført av våre venner i Circle K og Flying Culinary Circus, blir årets Palmesus et eneste stort eldorado for alle sultne strandløver.

Det vil med andre ord bugne av delikatesser hvor enn du setter fot inne på Palmesus. Hovedområdet vil ha to større matutsalg; det første finner du ved innslippet/utgangen i Elvegata, mens det andre er lokalisert ytterst på piren der du praktisk nok også finner toaletter.

Circle K og Flying Culinary Circus leverer varene

På begge disse utsalgene stiller Circle K som sammen med Flying Culinary Circus har satt sammen følgende lekre oppsett med retter...

Slik så det for øvrig ut i fjor på Circle K sitt utsalg, der det flyvende kokkelaget serverte 40.000 skrubbsultne gjester gjennom en lang og solrik helg på Bystranda.

Pizzabakeren

Det blir selvsagt ikke Palmesus uten tilgang på pizza, og som de foregående 10 årene stiller gladbassene i Pizzabakeren velvillig opp med rykende fersk pizza fra både utsalg på hovedområdet så vel som VIP.

Apropos VIP, så blir det et kapittel for seg selv med tidenes største utvalg - i alle fall på Palmesus!

Tidenes matutvalg på VIP

Årets VIP-område er betydelig oppgradert med rekordmange møbler og lounger, freshe toaletter og ikke minst mat av ypperste klasse. Hele seks leverandører vil være tilstede, så om du er fysen på food trucks og fest er Palmesus definitivt riktig destinasjon!

Vegetarmat, burgere og texmex

Også her vil Circle K og kokkene fra Flying Culinary Circus lede an med digge, juicy burgere og texmex. I tillegg til kjøttbaserte retter blir det naturligvis også vegetariske og veganske varianter. Si, señorita!

Om det ikke holder med ovennevnte meksikanske fortryllende opplegg, kommer også Los Tacos med burritos og bowls. Og enda bedre - disse kommer jaggu meg også med glutenfrie, vegetarianske og veganske alternativer.  

Sushi og sandwiches

Videre har vi den gassgrillende guttegjengen i The Grill Pit, som serverer opp hakeslepp etter hakeslepp via grillede sandwiches og annet snacks, mens de sylskarpe knivene fra kokkene i Food Asylum vil gnistre om kapp med sola i det lynfersk sushi danderes til deg til evig lykke og fromme. Kamikaaaaaaze!

Og om du nå leser dette i raseri og føler deg forbigått i mangelen av bakt potet, kan vi hermed roe helt ned – for bakt potet blir det fra Potetbaker'n som på sedvanlig vis moser på (pun absolutely intended) med alle tenkelige og utenkelige varianter av denne norske landeplagen.

Kom sulten, klar og oppgiret til årets største fest!